De Alleskunner VIPS: Koen Kardashian dolgelukkig als hij ei-opdracht wint

De Alleskunner VIPS: Koen Kardashian dolgelukkig als hij ei-opdracht wint

In De Alleskunner VIPS krijgen de BN’ers vanavond de opdracht om een ei heelhuids in een glas water te dumpen, hiervoor moeten ze een stuk lopen waarbij het ei op een omgedraaide koekenpan ligt. Niemand minder dan Koen Kardashian blijkt een natuurtalent en pakt de winst in deze spannende opdracht. “Ik was gewoon de eerste, wat een la grande fête!”

Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder

De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em>: Koen Kardashian dolgelukkig als hij ei-opdracht wint In De Alleskunner VIPS krijgen de BN’ers vanavond de opdracht om een ei heelhuids in een glas water te dumpen, hiervoor moeten ze een stuk lopen waarbij het ei op een omgedraaide koekenpan ligt. Niemand minder dan Koen Kardashian blijkt een natuurtalent en pakt de winst in deze spannende opdracht. “Ik was gewoon de eerste, wat een la grande fête!” Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's