Khalid & Sophie over misstanden PostNL in België: 'Lange dagen, slecht betaald'

Khalid & Sophie over misstanden PostNL in België: 'Lange dagen, slecht betaald'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 1 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> over misstanden <em>PostNL</em> in België: 'Lange dagen, slecht betaald' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 1 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Wouke van Scherrenburg was vrijdagavond te gast bij Khalid & Sophie om te praten over de misstanden bij PostNL in België. Wat is daar aan de hand? 'Ze hebben een acht uren contract waar ze slecht voor betaald krijgen. Ze beginnen ‘s morgens om 6.00 uur en ‘s avonds om 24.00 uur zijn ze klaar.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie over misstanden PostNL in België: 'Lange dagen, slecht betaald'

Wouke van Scherrenburg was vrijdagavond te gast bij Khalid & Sophie om te praten over de misstanden bij PostNL in België. Wat is daar aan de hand? 'Ze hebben een acht uren contract waar ze slecht voor betaald krijgen. Ze beginnen ‘s morgens om 6.00 uur en ‘s avonds om 24.00 uur zijn ze klaar.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV