Zien: Buurtbewoners geloven geen woord van spijtbetuiging Glennis Grace

Zien: Buurtbewoners geloven geen woord van spijtbetuiging Glennis Grace

Glennis Grace heeft vrijdag voor het eerst van zich laten horen sinds de beruchte Jumbo-rel in Amsterdam. De zangeres biedt haar excuses aan, maar buurtbewoners geloven de ingestudeerde spijtbetuiging van Glennis Grace niet.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Buurtbewoners</em> geloven geen woord van <em>spijtbetuiging Glennis Grace</em> Glennis Grace heeft vrijdag voor het eerst van zich laten horen sinds de beruchte Jumbo-rel in Amsterdam. De zangeres biedt haar excuses aan, maar buurtbewoners geloven de ingestudeerde spijtbetuiging van Glennis Grace niet. Tekst gaat verder onder de video. Spijtbetuiging Glennis GraceEen maand nadat de zangeres werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging bij een Jumbo in Amsterdam, betuigt ze spijt in een video op sociale media. Buurtbewoners in de Jordaan zijn het alleen niet eens met de woorden van Glennis. Aran Bade vertelt in RTL Boulevard alle updates over de zaak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Buurtbewoners geloven geen woord van spijtbetuiging Glennis Grace

Spijtbetuiging Glennis Grace
Een maand nadat de zangeres werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging bij een Jumbo in Amsterdam, betuigt ze spijt in een video op sociale media. Buurtbewoners in de Jordaan zijn het alleen niet eens met de woorden van Glennis. Aran Bade vertelt in RTL Boulevard alle updates over de zaak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Buurtbewoners geloven geen woord van spijtbetuiging Glennis Grace of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV