De Verraders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het succes van het eerste seizoen en een speciale Videoland-editie kon het tweede seizoen van De Verraders natuurlijk niet uitblijven. Vanaf vrijdag is weer te zien hoe een groep van achttien bekende Nederlanders zich stort op een spel vol list en bedrog. Alle fragmenten uit deze uitzending Jamie Westland over zijn deelname aan nieuw seizoen De Verraders: "Gekkenhuis" (video) Bekijk deze video » Irene Moors openhartig over nieuw seizoen De Verraders: "Het is maar heel even gezellig" (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen De Verraders start vrijdagavond: bekijk promo met heftige ruzie Bekijk deze video » De Verraders gemist? Stefano Keizers bedenkt sluw plan voor mede verraders Bekijk deze video » Zien: Jamie Westland maakt cruciale fout in eerste aflevering De Verraders Bekijk deze video » DeelnemersDe achttien bekende Nederlanders rijden in een stoomtrein naar het zuiden en spelen aan boord al hun eerste spel. Daarbij komen ze erachter wie er allemaal meedoen aan dit avontuur. Tot de deelnemers behoren onder anderen Frank Evenblij, Sylvia Geersen, Stefano Keizers en Irene Moors. Ronde tafelAls presentator Tijl Beckand aan de ronde tafel de Verraders aanwijst, kan het gekonkel beginnen. Tijdens een diner diep in een Limburgse grot staat er zilver op het spel, alleen is het niet voor iedereen duidelijk hoe alles precies in zijn werk gaat. En wordt er in deze eerste aflevering al iemand vermoord? Bekijk ook Nieuw seizoen De Verraders vanaf 1 april: ‘Het is de ene mindfuck na de andere’ Bekijk deze video » Humberto Tan denkt door gênant misverstand dat Tijl Beckand hem met Will Smith vergelijkt Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na het succes van het eerste seizoen en een speciale Videoland-editie kon het tweede seizoen van De Verraders natuurlijk niet uitblijven. Vanaf vrijdag is weer te zien hoe een groep van achttien bekende Nederlanders zich stort op een spel vol list en bedrog.

Deelnemers
De achttien bekende Nederlanders rijden in een stoomtrein naar het zuiden en spelen aan boord al hun eerste spel. Daarbij komen ze erachter wie er allemaal meedoen aan dit avontuur. Tot de deelnemers behoren onder anderen Frank Evenblij, Sylvia Geersen, Stefano Keizers en Irene Moors.

Ronde tafel
Als presentator Tijl Beckand aan de ronde tafel de Verraders aanwijst, kan het gekonkel beginnen. Tijdens een diner diep in een Limburgse grot staat er zilver op het spel, alleen is het niet voor iedereen duidelijk hoe alles precies in zijn werk gaat. En wordt er in deze eerste aflevering al iemand vermoord?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV