Op1 gemist? Thomas van Groningen over coördinator Russische sancties

Op1 gemist? Thomas van Groningen over coördinator Russische sancties

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Thomas van Groningen</em> over coördinator Russische sancties Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nederland loopt nog steeds achter op onze buurlanden als het gaat om het bevriezen van tegoeden van rijke Russen. Daarom stelt het kabinet een nationaal coördinator aan die moet zorgen dat de sancties goed worden uitgevoerd. Politiek verslaggever Thomas van Groningen vertelt bij Op1 over deze ontwikkeling in politiek Den Haag. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Thomas van Groningen over coördinator Russische sancties

Nederland loopt nog steeds achter op onze buurlanden als het gaat om het bevriezen van tegoeden van rijke Russen. Daarom stelt het kabinet een nationaal coördinator aan die moet zorgen dat de sancties goed worden uitgevoerd. Politiek verslaggever Thomas van Groningen vertelt bij Op1 over deze ontwikkeling in politiek Den Haag.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV