Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nog altijd immens populaire programma Ik vertrek is vanaf vanavond terug met een reeks nieuwe afleveringen op NPO 1. In elke aflevering volgen we een Nederlands gezin dat het over een hele andere boeg gooit en in het buitenland een nieuw leven wil opbouwen. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Ik Vertrek: 5-jarige Stein vermaakt zich prima in Portugal Bekijk deze video » GezondheidsproblemenBrandweerman Gerard (38) en horecamanager Denise (35) wonen in een prachtige jaren dertig-woning in het Gooise Bussum. Na de geboorte van hun zoon Stein (5) blijkt Denise gezondheidsproblemen te hebben. Alleen tijdens hun vakanties in Portugal voelt zij zich goed. Oude boerderijDan is de keuze snel gemaakt: het gezin vertrekt naar het Portugese gehucht Alcantarilha. Ze hebben hun oog laten vallen op een oude boerderij waar ze een gastenverblijf in willen bouwen. Gerard en Denise verkopen al hun spullen, terwijl het pand nog helemaal niet van hen is.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nog altijd immens populaire programma Ik vertrek is vanaf vanavond terug met een reeks nieuwe afleveringen op NPO 1. In elke aflevering volgen we een Nederlands gezin dat het over een hele andere boeg gooit en in het buitenland een nieuw leven wil opbouwen.

Gezondheidsproblemen
Brandweerman Gerard (38) en horecamanager Denise (35) wonen in een prachtige jaren dertig-woning in het Gooise Bussum. Na de geboorte van hun zoon Stein (5) blijkt Denise gezondheidsproblemen te hebben. Alleen tijdens hun vakanties in Portugal voelt zij zich goed.

Oude boerderij
Dan is de keuze snel gemaakt: het gezin vertrekt naar het Portugese gehucht Alcantarilha. Ze hebben hun oog laten vallen op een oude boerderij waar ze een gastenverblijf in willen bouwen. Gerard en Denise verkopen al hun spullen, terwijl het pand nog helemaal niet van hen is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV