Vanavond in De enige echte: Jandino Asporaat toon zijn Kung Fu-kunsten

Vanavond in De enige echte: Jandino Asporaat toon zijn Kung Fu-kunsten

Vanavond is op RTL 4 de eenmalige spelshow De enige echte te zien. In deze kloon van The Masked Singer geven vier BN'ers in vermomming een spetterend optreden weg. Aan het panel de taak om te raden achter welk masker de échte BN'er schuilgaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>De enige echte</em>: <em>Jandino Asporaat</em> toon zijn Kung Fu-kunsten Vanavond is op RTL 4 de eenmalige spelshow De enige echte te zien. In deze kloon van The Masked Singer geven vier BN'ers in vermomming een spetterend optreden weg. Aan het panel de taak om te raden achter welk masker de échte BN'er schuilgaat. Tekst gaat verder onder de video. Jandino AsporaatJandino is één van de BN'ers die het aandurft om een spectaculair optreden weg te geven. Hij moet zich in zéér rap tempo voorbereiden op een bizar goede Kung Fu-act, om zo het panel van De Enige Echte op het verkeerde been te zetten. De spelshow De enige echte is zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Droom Nikkie de Jager komt uit met zaterdagavondshow De enige echte Bekijk deze video »

Jandino Asporaat
Jandino is één van de BN'ers die het aandurft om een spectaculair optreden weg te geven. Hij moet zich in zéér rap tempo voorbereiden op een bizar goede Kung Fu-act, om zo het panel van De Enige Echte op het verkeerde been te zetten.

De spelshow De enige echte is zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's