Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is in Boer zoekt vrouw te zien hoe de logeerweek verdergaat. Iedereen lijkt het gezellig te vinden, maar Yvon Jaspers maakt aan die gezelligheid een einde voor boerin Janine en de boeren Jouke en Rob... Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de eerste beelden van Boer zoekt vrouw (3 april) met Jouke over z'n drugsverleden Bekijk deze video » Zondag in Boer Zoekt Vrouw: Janine vindt het wel gezellig met drie mannen Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Silvia neemt beslist geen blad voor de mond (video) Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw: Maud wil dolgraag met Evert op de trekker: ‘We zullen zien’ Bekijk deze video » Persoonlijke aandachtAfgelopen week was al te zien hoe steeds meer vrouwen (en, in het geval van Janine, mannen) proberen de aandacht van de boeren op te eisen. Iedereen lijkt nog vol voor de liefde te willen gaan en hunkert dus naar persoonlijke aandacht, maar krijgen ze die ook? KeuzemomentOp de boerderijen is dag twee van de logeerweek aangebroken en dat betekent het eerste keuzemoment voor boerin Janine, boer Jouke en boer Rob. De boeren hebben nog een paar uur om hun beste beentje voor te zetten voordat Yvon het erf op komt lopen met de vraag wie de boerderij moet gaan verlaten. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: Bekijk gezellig fietsritje van Yvon Jaspers en boer Evert Bekijk deze video » Shownieuws: verstopt Jouke (Boer zoekt vrouw) zijn nieuwe liefde op de boerderij? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is in Boer zoekt vrouw te zien hoe de logeerweek verdergaat. Iedereen lijkt het gezellig te vinden, maar Yvon Jaspers maakt aan die gezelligheid een einde voor boerin Janine en de boeren Jouke en Rob...

Persoonlijke aandacht
Afgelopen week was al te zien hoe steeds meer vrouwen (en, in het geval van Janine, mannen) proberen de aandacht van de boeren op te eisen. Iedereen lijkt nog vol voor de liefde te willen gaan en hunkert dus naar persoonlijke aandacht, maar krijgen ze die ook?

Keuzemoment
Op de boerderijen is dag twee van de logeerweek aangebroken en dat betekent het eerste keuzemoment voor boerin Janine, boer Jouke en boer Rob. De boeren hebben nog een paar uur om hun beste beentje voor te zetten voordat Yvon het erf op komt lopen met de vraag wie de boerderij moet gaan verlaten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV