Louis Theroux: Mothers on the Edge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Mothers on the Edge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Mothers on the Edge gemist? Bekijk hier de hele uitzending NPO 3 zendt vanavond de indrukwekkende documentaire Mothers on the Edge van Louis Theroux uit. Hierin bezoekt de Engelse filmmaker twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen, waar jonge moeders worden behandeld. Extreme stressZwangerschap en moederschap worden vaak gezien als de gelukkigste tijd in het leven van een vrouw, maar het kan ook een tijd zijn van extreme stress en zelfs van psychiatrische problematiek. In het Verenigd Koninkrijk ondervindt ongeveer een op de vijf nieuwe moeders psychische probleem vóór de eerste verjaardag van hun baby. OpgenomenIn veel gevallen zijn het de eerste psychiatrische problemen waar de vrouwen mee te maken krijgen. Theroux keert terug naar het Verenigd Koninkrijk om tijd door te brengen in twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen, die moeders behandelen met ernstige psychiatrische problemen, terwijl ze met hun baby's zijn ogenomen. Bekijk ook Video: alles over polyamorie in Louis Theroux - Love without Limits Bekijk deze video » Louis Theroux blikt terug met ‘nazi-tweeling’ Prussian Blue in Life on the Edge Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

NPO 3 zendt vanavond de indrukwekkende documentaire Mothers on the Edge van Louis Theroux uit. Hierin bezoekt de Engelse filmmaker twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen, waar jonge moeders worden behandeld.

Extreme stress
Zwangerschap en moederschap worden vaak gezien als de gelukkigste tijd in het leven van een vrouw, maar het kan ook een tijd zijn van extreme stress en zelfs van psychiatrische problematiek. In het Verenigd Koninkrijk ondervindt ongeveer een op de vijf nieuwe moeders psychische probleem vóór de eerste verjaardag van hun baby.

Opgenomen
In veel gevallen zijn het de eerste psychiatrische problemen waar de vrouwen mee te maken krijgen. Theroux keert terug naar het Verenigd Koninkrijk om tijd door te brengen in twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen, die moeders behandelen met ernstige psychiatrische problemen, terwijl ze met hun baby's zijn ogenomen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Louis Theroux


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV