Bekijk de promo van WNL op Zondag 3 april met o.a prinses Margarita

Bekijk de promo van WNL op Zondag 3 april met o.a prinses Margarita

De oorlog in Oekraïne gaat z'n zesde week in. Rick Nieman praat in WNL Op Zondag (3 april) met minister Mark Harbers en D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. Verder zijn burgemeester Hubert Bruls, AIVD-baas Erik Akerboom en prinses Margarita te gast.

Bekijk de gasten in de WNL-video hieronder. WNL op Zondag gemist? Je kunt de afleveringen en fragmenten terugkijken op Gids.tv.

Bekijk de promo van <em>WNL op Zondag</em> 3 april met o.a <em>prinses Margarita</em> De oorlog in Oekraïne gaat z'n zesde week in. Rick Nieman praat in WNL Op Zondag (3 april) met minister Mark Harbers en D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. Verder zijn burgemeester Hubert Bruls, AIVD-baas Erik Akerboom en prinses Margarita te gast. Bekijk de gasten in de WNL-video hieronder. WNL op Zondag gemist? Je kunt de afleveringen en fragmenten terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dennis Wiersma in WNL Op Zondag: "Alle gevluchte Oekraïense kinderen krijgen onderwijs" Bekijk deze video » Han Bouwmeester in WNL Op Zondag over statement Moskou: "Niet geloofwaardig" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van WNL op Zondag 3 april met o.a prinses Margarita


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van WNL op Zondag 3 april met o.a prinses Margarita of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV