De enige echte: Stylist Maik de Boer transformeert zich tot stoere drummer

De enige echte: Stylist Maik de Boer transformeert zich tot stoere drummer

De enige echte gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

<em>De enige echte</em>: Stylist <em>Maik de Boer</em> transformeert zich tot stoere drummer De enige echte gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Gisteren haalden vier BN'ers waaonder Maik de Boer in de spelshow De Enige Echte alles uit de kast om vermomd een spectaculaire act neer te zetten. Hoewel Maik de Boer eigenlijk a-muzikaal is, heeft hij de afgelopen maanden keihard gewerkt aan zijn muzikale 'talent'. En het resultaat mag er zijn! Het programma werd goed bekeken, 790.000 mensen zaten voor de buis gekluisterd. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De spelshow De enige echte was zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De enige echte gemist? Romy Monteiro schittert tijdens magische show Bekijk deze video »
TV :
De enige echte: Stylist Maik de Boer transformeert zich tot stoere drummer

Gisteren haalden vier BN'ers waaonder Maik de Boer in de spelshow De Enige Echte alles uit de kast om vermomd een spectaculaire act neer te zetten. Hoewel Maik de Boer eigenlijk a-muzikaal is, heeft hij de afgelopen maanden keihard gewerkt aan zijn muzikale 'talent'. En het resultaat mag er zijn! Het programma werd goed bekeken, 790.000 mensen zaten voor de buis gekluisterd.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De spelshow De enige echte was zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's