Bekijk Jandino Asporaats kungfu-act in De enige echte

Bekijk Jandino Asporaats kungfu-act in De enige echte

Gisteren was op RTL 4 de eenmalige spelshow De enige echte te zien. In deze kloon van The Masked Singer gaven vier BN'ers waaronder Jandino Asporaat in vermomming een spetterend optreden weg. Aan het panel de taak om te raden achter welk masker de échte BN'er schuilgaat. Bekijk een fragment van Jandino's show hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk <em>Jandino Asporaats</em> kungfu-act in <em>De enige echte</em> Gisteren was op RTL 4 de eenmalige spelshow De enige echte te zien. In deze kloon van The Masked Singer gaven vier BN'ers waaronder Jandino Asporaat in vermomming een spetterend optreden weg. Aan het panel de taak om te raden achter welk masker de échte BN'er schuilgaat. Bekijk een fragment van Jandino's show hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Sportieve skillsHoewel Jandino Asporaat weinig tijd heeft gehad om de kneepjes van kungfu onder de knie te krijgen, weet hij het panel volledig omver te blazen met zijn sportieve skills. Bekijk een fragment hierboven. De spelshow De enige echte was zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in De enige echte: Jandino Asporaat toon zijn Kung Fu-kunsten Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Jandino Asporaats kungfu-act in De enige echte

Sportieve skills
Hoewel Jandino Asporaat weinig tijd heeft gehad om de kneepjes van kungfu onder de knie te krijgen, weet hij het panel volledig omver te blazen met zijn sportieve skills. Bekijk een fragment hierboven.

De spelshow De enige echte was zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's