De enige echte: Het panel staat versteld van de gemaskerde Kim Feenstra's

De enige echte: Het panel staat versteld van de gemaskerde Kim Feenstra's

De enige echte gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

<em>De enige echte</em>: Het panel staat versteld van de gemaskerde <em>Kim Feenstra's</em> De enige echte gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Kim Feenstra gaf gisteren in De enige echte samen met haar dubbelgangers een verpletterende performance weg. Aan het panel was de taak om te raden achter welk masker de echte BN'er schuilgaat. De grote vraag: wie is de échte Kim? Zie jij het? Bekijk het fragment hierboven. De spelshow De enige echte was zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kim Feenstra met zoontje Brooklyn op de cover (video) Bekijk deze video » Zien: Kim Feenstra uit haar comfortzone voor nieuwe show De Enige Echte Bekijk deze video »
TV :
De enige echte: Het panel staat versteld van de gemaskerde Kim Feenstra's

Kim Feenstra gaf gisteren in De enige echte samen met haar dubbelgangers een verpletterende performance weg. Aan het panel was de taak om te raden achter welk masker de echte BN'er schuilgaat. De grote vraag: wie is de échte Kim? Zie jij het? Bekijk het fragment hierboven.

De spelshow De enige echte was zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De enige echte terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De enige echte: Het panel staat versteld van de gemaskerde Kim Feenstra's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV