Doorbakken: Janny van der Heijden lacht om André's blunder en Loes Luca te gast

Doorbakken: Janny van der Heijden lacht om André's blunder en Loes Luca te gast

Janny neemt André vanavond in Doorbakken mee naar de bloemenkoningin van Rotterdam: Melanya. Zij maakt taarten van gelatine met bloemen erin. Een bijzondere techniek, maar of Janny en André die ook onder de knie krijgen... Van Duin blundert en Janny kan er maar wat om lachen. Ook komt Loes Luca taart proeven en Robèrt geeft de afvaller een mini-masterclass.

Bekijk een fragment van de aflevering van vanavond (3 april) hieronder.

Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Doorbakken</em>: <em>Janny van der Heijden</em> lacht om André's blunder en <em>Loes Luca</em> te gast Janny neemt André vanavond in Doorbakken mee naar de bloemenkoningin van Rotterdam: Melanya. Zij maakt taarten van gelatine met bloemen erin. Een bijzondere techniek, maar of Janny en André die ook onder de knie krijgen... Van Duin blundert en Janny kan er maar wat om lachen. Ook komt Loes Luca taart proeven en Robèrt geeft de afvaller een mini-masterclass. Bekijk een fragment van de aflevering van vanavond (3 april) hieronder. Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Heel Holland Bakt naar de zaterdagavond: "Doorbakken wel op zondag" Bekijk deze video » Zien: Robèrt van Beckhoven blundert in programma Doorbakken Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV