ZIEN: Willem Engel opnieuw opgepakt na vrijlating, bekijk de beelden

ZIEN: Willem Engel opnieuw opgepakt na vrijlating, bekijk de beelden

Voorman van VirusWaarheid en politiek activist Willem Engel is zaterdag opnieuw opgepakt. Volgens de politie komt dit doordat Engels zich niet hield aan de voorwaarden van zijn vrijlating.

ZIEN: <em>Willem Engel</em> opnieuw opgepakt na vrijlating, bekijk de beelden Voorman van VirusWaarheid en politiek activist Willem Engel is zaterdag opnieuw opgepakt. Volgens de politie komt dit doordat Engels zich niet hield aan de voorwaarden van zijn vrijlating. Engel werd in maart gearresteerd voor opruiing. De voorwaarde was dat hij niets zou plaatsen op social media. Dit deed hij echter wel, op YouTube-kanaal Café Weltschmerz. Bekijk de video van Engel's aanhouding hierboven. Bekijk ook Hans Knoop over Willem Engel: 'Hoort niet in de bak maar in psychiatrische instelling' (Ongehoord Nieuws) Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Pannekoek wil 27 jaar cel Willem Engel na vergelijking Mandela Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: Willem Engel opnieuw opgepakt na vrijlating, bekijk de beelden

Engel werd in maart gearresteerd voor opruiing. De voorwaarde was dat hij niets zou plaatsen op social media. Dit deed hij echter wel, op YouTube-kanaal Café Weltschmerz.

Bekijk de video van Engel's aanhouding hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV