Minister Grapperhaus: "Het legaliseren van harddrugs is geen optie"

Minister Grapperhaus: "Het legaliseren van harddrugs is geen optie"

Minister Grapperhaus: "Het legaliseren van harddrugs is geen optie" Minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus wil de handel en de productie van harddrugs ons land uit, zo zegt hij in Pauw en Jinek: de verkiezingen. "Legaliseren van harddrugs is geen optie. Internationaal zijn harddrugs verboden. Als je dat in Nederland gaat tolereren krijg je hier een afvalputje van ongure types." Pauw & Jinek gemist? Thierry Baudet heeft geen last van vliegschaamte Bekijk deze video » Geert Wilders zegt Pauw & Jinek af wegens gebrek aan vertrouwen Bekijk deze video »
TV

Minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus wil de handel en de productie van harddrugs ons land uit, zo zegt hij in Pauw en Jinek: de verkiezingen. "Legaliseren van harddrugs is geen optie. Internationaal zijn harddrugs verboden. Als je dat in Nederland gaat tolereren krijg je hier een afvalputje van ongure types."

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Minister Grapperhaus: "Het legaliseren van harddrugs is geen optie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: veiligheid, minister, verkiezingen, justitie, nederland, productie, legaliseren, handel, minister van justitie, tv-programma, jinek, penj, pauw & jinek, internationaal, pauw, Ferd Grapperhaus

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »