Zien: Louis van Gaal hield prostaatkanker geheim voor spelers Nederlands elftal

Zien: Louis van Gaal hield prostaatkanker geheim voor spelers Nederlands elftal

Vanaf 14 april is de documentaire LOUIS te zien in de Nederlandse bioscopen, waarin een beeld wordt geschetst van het leven en de carrière van Louis van Gaal. Uit deze docu blijkt ook dat de bondscoach al enige tijd wordt behandeld tegen een agressieve vorm van prostaatkanker - maar dat hield hij geheim voor de spelers van Oranje.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Louis van Gaal</em> hield prostaatkanker geheim voor spelers <em>Nederlands elftal</em> Vanaf 14 april is de documentaire LOUIS te zien in de Nederlandse bioscopen, waarin een beeld wordt geschetst van het leven en de carrière van Louis van Gaal. Uit deze docu blijkt ook dat de bondscoach al enige tijd wordt behandeld tegen een agressieve vorm van prostaatkanker - maar dat hield hij geheim voor de spelers van Oranje. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. VoorkeursbehandelingVan Gaal was bang dat het nieuws over zijn ziekte de spelers zou beïnvloeden bij het maken van keuzes of in hun daadkracht, vertelt hij bij Humberto. Het bleek een hele klus, want hij ging 's avonds en 's nachts naar het ziekenhuis - zonder dat de spelers het wisten - en werd 25 keer bestraald. Gelukkig kreeg Van Gaal een voorkeursbehandeling in het ziekenhuis; zo mocht hij via de achteruitgang naar binnen, zodat niemand hem zou zien. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Louis van Gaal hield prostaatkanker geheim voor spelers Nederlands elftal

Voorkeursbehandeling
Van Gaal was bang dat het nieuws over zijn ziekte de spelers zou beïnvloeden bij het maken van keuzes of in hun daadkracht, vertelt hij bij Humberto. Het bleek een hele klus, want hij ging 's avonds en 's nachts naar het ziekenhuis - zonder dat de spelers het wisten - en werd 25 keer bestraald. Gelukkig kreeg Van Gaal een voorkeursbehandeling in het ziekenhuis; zo mocht hij via de achteruitgang naar binnen, zodat niemand hem zou zien.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV