Bizar: Bertie is 1 kilo aangekomen in Expeditie Robinson: All Stars

Bizar: Bertie is 1 kilo aangekomen in Expeditie Robinson: All Stars

Expeditie Robinson staat bekend om de zware omstandigheden, de deelnemers moeten bijvoorbeeld zelf voor hun eten zorgen op een onbewoond eiland en daarom vallen zij doorgaans vele kilo’s af tijdens hun deelname. Maar dat geldt niet voor boerin Bertie. “Ik zie dat ik een kilo ben aangekomen”, zegt Bertie, die na haar exit op de weegschaal staat. “Ongelooflijk. Ik denk dat dit nog niet eerder is gebeurd op de Expeditie.”

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Bizar: Bertie is 1 kilo aangekomen in <em>Expeditie Robinson: All Stars</em> Expeditie Robinson staat bekend om de zware omstandigheden, de deelnemers moeten bijvoorbeeld zelf voor hun eten zorgen op een onbewoond eiland en daarom vallen zij doorgaans vele kilo’s af tijdens hun deelname. Maar dat geldt niet voor boerin Bertie. “Ik zie dat ik een kilo ben aangekomen”, zegt Bertie, die na haar exit op de weegschaal staat. “Ongelooflijk. Ik denk dat dit nog niet eerder is gebeurd op de Expeditie.” Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Zien: spectaculaire Eilandraad met maar liefst 31 stemmen in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Bertie over einde Expeditie Robinson: ‘Bontjes en konkelen waren niet mijn ding’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's