Boerinnen Bertie en Steffi snappen keuze Janine: "Erg pusherig en beklemmend"

Boerinnen Bertie en Steffi snappen keuze Janine: "Erg pusherig en beklemmend"

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is wederom een heus kijkcijferkanon. Maar liefst 3.1 miljoen kijkers zagen hoe boerin Janine en boeren Jouke en Rob afscheid namen van één van hun logés. Oud-deelnemers Bertie en Steffi reageren in RTL Boulevard op de ontwikkelingen in het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

Boerinnen <em>Bertie</em> en <em>Steffi</em> snappen keuze <em>Janine</em>: &quot;Erg pusherig en beklemmend&quot; Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is wederom een heus kijkcijferkanon. Maar liefst 3.1 miljoen kijkers zagen hoe boerin Janine en boeren Jouke en Rob afscheid namen van één van hun logés. Oud-deelnemers Bertie en Steffi reageren in RTL Boulevard op de ontwikkelingen in het programma. Tekst gaat verder onder de video. Bertie en SteffiBertie Steur en Steffi Verhagen snappen de keuze van boerin Janine: "We hoopten er stiekem al een beetje op, we vonden hem heel pusherig en beklemmend." Beide boerinnen waren verrast toen ze zagen wie boer Rob naar huis stuurde, vooral omdat ze Maud juist heel erg aanwezig vinden in het programma. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boerinnen Bertie en Steffi snappen keuze Janine: "Erg pusherig en beklemmend"

Bertie en Steffi
Bertie Steur en Steffi Verhagen snappen de keuze van boerin Janine: "We hoopten er stiekem al een beetje op, we vonden hem heel pusherig en beklemmend." Beide boerinnen waren verrast toen ze zagen wie boer Rob naar huis stuurde, vooral omdat ze Maud juist heel erg aanwezig vinden in het programma.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV