KNVB-topman Gijs de Jong in Op1: "WK Qatar op verkeerde grond toegewezen"

KNVB-topman Gijs de Jong in Op1: "WK Qatar op verkeerde grond toegewezen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Secretaris-generaal van de KNVB Gijs de Jong is net terug van de loting in Qatar, waar over zeven maanden het WK Voetbal plaatsvindt. Volgens bondscoach Louis van Gaal had Qatar het voetbalevenement nooit mogen organiseren. Gijs de Jong reageert in Op1 op deze uitspraak.

Tekst gaat verder onder de video.

KNVB-topman <em>Gijs de Jong</em> in <em>Op1</em>: &quot;WK Qatar op verkeerde grond toegewezen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Secretaris-generaal van de KNVB Gijs de Jong is net terug van de loting in Qatar, waar over zeven maanden het WK Voetbal plaatsvindt. Volgens bondscoach Louis van Gaal had Qatar het voetbalevenement nooit mogen organiseren. Gijs de Jong reageert in Op1 op deze uitspraak. Tekst gaat verder onder de video. WK Voetbal Qatar"Dat ben ik met hem eens. We hebben direct gezegd dat we het niet eens waren met zowel het proces als de criteria", aldus KNVB-topman Gijs de Jong. Hij vertelt dat Nederland en België ook in de race waren om samen het WK voetbal te organiseren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
KNVB-topman Gijs de Jong in Op1: "WK Qatar op verkeerde grond toegewezen"

WK Voetbal Qatar
"Dat ben ik met hem eens. We hebben direct gezegd dat we het niet eens waren met zowel het proces als de criteria", aldus KNVB-topman Gijs de Jong. Hij vertelt dat Nederland en België ook in de race waren om samen het WK voetbal te organiseren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op KNVB-topman Gijs de Jong in Op1: "WK Qatar op verkeerde grond toegewezen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV