Eva Jinek in shock door Evert uit Boer zoekt vrouw: "Dat vond ik zo'n heftig moment!"

Eva Jinek in shock door Evert uit Boer zoekt vrouw: "Dat vond ik zo'n heftig moment!"

Angela de Jong was in eerste instantie niet bepaald te spreken over Maud uit Boer zoekt vrouw, maar ze is 180 graden gedraaid na de ontroerende uitzending van zondag. Eva Jinek is vooral in shock door de manier waarop Evert reageerde op de vraag van Maud of hij haar leuk vindt: "Dat vond ik zo'n heftig moment!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Jinek</em> in shock door Evert uit <em>Boer zoekt vrouw</em>: &quot;Dat vond ik zo'n heftig moment!&quot; Angela de Jong was in eerste instantie niet bepaald te spreken over Maud uit Boer zoekt vrouw, maar ze is 180 graden gedraaid na de ontroerende uitzending van zondag. Eva Jinek is vooral in shock door de manier waarop Evert reageerde op de vraag van Maud of hij haar leuk vindt: "Dat vond ik zo'n heftig moment!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. VlakjesEvert reageerde op die diepzinnige vraag namelijk met de legendarische woorden: "Ja, goed." Het past volgens De Jong in een seizoen waarin alle gevoelens en emoties wat "vlakjes" zijn, omdat de meesten zich wellicht bewust zijn van het feit dat ze constant gefilmd worden. Yvon Jaspers blijft overigens onverminderd haar best doen om de emoties uit de mensen te trekken, en Maud geeft zich het meest bloot. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek in shock door Evert uit Boer zoekt vrouw: "Dat vond ik zo'n heftig moment!"

Vlakjes
Evert reageerde op die diepzinnige vraag namelijk met de legendarische woorden: "Ja, goed." Het past volgens De Jong in een seizoen waarin alle gevoelens en emoties wat "vlakjes" zijn, omdat de meesten zich wellicht bewust zijn van het feit dat ze constant gefilmd worden. Yvon Jaspers blijft overigens onverminderd haar best doen om de emoties uit de mensen te trekken, en Maud geeft zich het meest bloot.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek in shock door Evert uit Boer zoekt vrouw: "Dat vond ik zo'n heftig moment!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV