Victoria Koblenko bij Jinek over horrorbeelden Boetsja: 'Munitie voor Rusland om als fake news af te doen'

Victoria Koblenko bij Jinek over horrorbeelden Boetsja: 'Munitie voor Rusland om als fake news af te doen'

De vreselijke oorlogsbeelden uit de voorsteden van Kiev, zoals uit Boetsja, hebben ook Victoria Koblenko bereikt. Die is in shock en besefte al snel hoe Rusland hierop zou reageren: 'Ik wist meteen dat dit munitie zou zijn voor Rusland om het als fake nieuws de wereld te doen overgaan. Ik ben blij dat wij allemaal een onderbuikgevoel hebben, wat zich omdraait als we deze beelden zien." Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Victoria Koblenko bij Jinek over horrorbeelden <em>Boetsja</em>: 'Munitie voor Rusland om als fake news af te doen' De vreselijke oorlogsbeelden uit de voorsteden van Kiev, zoals uit Boetsja, hebben ook Victoria Koblenko bereikt. Die is in shock en besefte al snel hoe Rusland hierop zou reageren: 'Ik wist meteen dat dit munitie zou zijn voor Rusland om het als fake nieuws de wereld te doen overgaan. Ik ben blij dat wij allemaal een onderbuikgevoel hebben, wat zich omdraait als we deze beelden zien." Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 4 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Victoria Koblenko bij Jinek over horrorbeelden Boetsja: 'Munitie voor Rusland om als fake news af te doen'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV