Opnieuw geen winst voor Van Barneveld in de Premier League

Opnieuw geen winst voor Van Barneveld in de Premier League

Opnieuw geen winst voor Van Barneveld in de Premier League In de Premier League Darts wacht Raymond van Barneveld nog altijd op zijn eerste overwinning. Ook Rob Cross was donderdag te sterk voor de Nederlander. Rob Cross won in het Engelse Nottinghan met 7-3 van de Nederlander en is daarmee mede-koploper in de Premer League. Van Barneveld wacht daarmee na zes rondes nog altijd op zijn eerste overwinning en moet zich zorgen gaan maken: de onderste speler, momenteel Van Barneveld, valt na negen speelrondes af. Van Barneveld heeft dus nog drie rondes om zich veilig te spelen, maar moet deze dan wel zien te winnen. Lees ook: Premier League 2019 live op tv Van Barneveld was deze week vooral in het nieuws door de aankondiging van zijn scheiding en uitgelekte beelden waarop de Hagenaar te zien is met zijn nieuwe vriendin. RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 7 (en soms RTL Z). Darten: Raymond van Barneveld speelt gelijk tegen Mensur Suljovic in de Premier League Bekijk deze video » Dit zijn de pikante beelden van buitenechtelijke relatie Raymond van Barneveld Bekijk deze video »
Sport

In de Premier League Darts wacht Raymond van Barneveld nog altijd op zijn eerste overwinning. Ook Rob Cross was donderdag te sterk voor de Nederlander.

Rob Cross won in het Engelse Nottinghan met 7-3 van de Nederlander en is daarmee mede-koploper in de Premer League. Van Barneveld wacht daarmee na zes rondes nog altijd op zijn eerste overwinning en moet zich zorgen gaan maken: de onderste speler, momenteel Van Barneveld, valt na negen speelrondes af. Van Barneveld heeft dus nog drie rondes om zich veilig te spelen, maar moet deze dan wel zien te winnen.

Lees ook: Premier League 2019 live op tv

Van Barneveld was deze week vooral in het nieuws door de aankondiging van zijn scheiding en uitgelekte beelden waarop de Hagenaar te zien is met zijn nieuwe vriendin.

RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 7 (en soms RTL Z).

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opnieuw geen winst voor Van Barneveld in de Premier League of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rtl z, nederlander, live, premier league, overwinning, scheiding, barneveld, darts, rtl7, tv-programma, rtl, Raymond van Barneveld, nieuws, premier, rtl 7, rob cross, veilig, live op tv, premier league darts, winst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.