Video: Juultje Tieleman over haar relatie met Koen

Video: Juultje Tieleman over haar relatie met Koen

YouTubers Koen en Juultje zijn sinds enige tijd een koppel en op de première van de nieuwe Fantastic Beasts-film werd die laatste gevraagd hoe het tussen ze gaat: "Goed, heel goed. Het gaat heel goed."

'Geen zin in gezeik'
Ze lijkt er niet teveel over kwijt te willen maar de aanhoudende Telegraaf-reporter krijgt toch wat meer van haar los als hij vraagt waarom er wat geheimzinnig over de relatie werd gedaan: "Ik had gewoon geen zin in gezeik en hij ook niet. Ik vind relaties gewoon privé."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder, na 3min30 gaat het over Koen en Juultje

Video: Juultje Tieleman over haar relatie met <em>Koen</em> YouTubers Koen en Juultje zijn sinds enige tijd een koppel en op de première van de nieuwe Fantastic Beasts-film werd die laatste gevraagd hoe het tussen ze gaat: "Goed, heel goed. Het gaat heel goed." 'Geen zin in gezeik'Ze lijkt er niet teveel over kwijt te willen maar de aanhoudende Telegraaf-reporter krijgt toch wat meer van haar los als hij vraagt waarom er wat geheimzinnig over de relatie werd gedaan: "Ik had gewoon geen zin in gezeik en hij ook niet. Ik vind relaties gewoon privé." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder, na 3min30 gaat het over Koen en Juultje Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derksen wil dat schaars geklede dame in zijn auto verstopt wordt Bekijk deze video » Video: Willem-Alexander & Máxima spreken moeder ontvoerde Insiya Bekijk deze video »
TV :
Video: Juultje Tieleman over haar relatie met Koen

Actuele video's

Meer actuele video's