Willem-Alexander tegen moeder ontvoerde Insiya: "We doen wat we kunnen" (video)

Willem-Alexander tegen moeder ontvoerde Insiya: "We doen wat we kunnen" (video)

Willem-Alexander liet dinsdag de moeder van het ontvoerde Insiya weten dat hij doet wat hij kan om het meisje naar huis te halen. De Indiase president is momenteel op staatsbezoek in Nederland en Nadia Rashid was daarom naar de Dam in Amsterdam gekomen om te proberen het koningspaar te spreken en aandacht te vragen voor haar dochtertje.

Koningspaar zeer begaan
Dat lukte en zowel de koning als koningin blijken zeer begaan. Máxima: 'Ik kan me niet voorstellen waar je doorheen gaat. Zo lastig dat je ook niet naar India kan gaan. Heel veel sterkte.' Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Willem-Alexander tegen moeder ontvoerde <em>Insiya</em>: &quot;We doen wat we kunnen&quot; (video) Willem-Alexander liet dinsdag de moeder van het ontvoerde Insiya weten dat hij doet wat hij kan om het meisje naar huis te halen. De Indiase president is momenteel op staatsbezoek in Nederland en Nadia Rashid was daarom naar de Dam in Amsterdam gekomen om te proberen het koningspaar te spreken en aandacht te vragen voor haar dochtertje. Koningspaar zeer begaanDat lukte en zowel de koning als koningin blijken zeer begaan. Máxima: 'Ik kan me niet voorstellen waar je doorheen gaat. Zo lastig dat je ook niet naar India kan gaan. Heel veel sterkte.' Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: Willem-Alexander & Máxima spreken moeder ontvoerde Insiya Bekijk deze video »
TV :
Willem-Alexander tegen moeder ontvoerde Insiya: "We doen wat we kunnen" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV