Keuringsdienst van Waarde gemist? Kaas wordt gekleurd, maar waarom?

Keuringsdienst van Waarde gemist? Kaas wordt gekleurd, maar waarom?

In grote getalen wordt kaas gekleurd. Dat is waar het programma Keuringsdienst van waarde afgelopen donderdag achter is gekomen. Hoe geler, hoe beter. Maar op basis van wat bepalen kaasmakers eigenlijk? Ze denken dat de consument een gelere kaas wil, maar zeker weten doen ze het niet. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (31 maart) hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van Waarde</em> gemist? Kaas wordt gekleurd, maar waarom? In grote getalen wordt kaas gekleurd. Dat is waar het programma Keuringsdienst van waarde afgelopen donderdag achter is gekomen. Hoe geler, hoe beter. Maar op basis van wat bepalen kaasmakers eigenlijk? Ze denken dat de consument een gelere kaas wil, maar zeker weten doen ze het niet. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (31 maart) hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: product met actieve kool, is dat wel goed voor je lichaam? Bekijk deze video » Alle kleuren kaas in Keuringsdienst van Waarde: Wordt kaas geverfd? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV