Michael van Gerwen na winst weer koploper in Premier League Darts

Michael van Gerwen na winst weer koploper in Premier League Darts

Michael van Gerwen na winst weer koploper in Premier League Darts Michael van Gerwen heeft de koppositie in de Premier League Darts donderdag weer overgenomen. De Nederlandse darter versloeg Gerwyn Price met 7-2 in de zesde speelronde. Concurrent James Wade verloor donderdag met 7-3 van Mensur Suljovic en mede door de nederlaag van Wade staat Van Gerwen weer bovenaan. De Nederlander heeft evenveel punten als Rob Cross, die Raymond van Barneveld met 7-3 versloeg. Van Gerwen heeft echter 1 leg meer gewonnen dan Cross. Lees ook: De Premier League Darts 2019 live op tv Price begon nog goed aan de wedstrijd tegen Van Gerwen en pakte de eerste leg, maar daarna was het de beurt aan de Nederlander. Price pakte tussendoor nog wel een tweede leg, maar verder kwam hij niet tegen Van Gerwen. RTL 7 Darts: Premier League is elke donderdag vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 7 (en soms RTL Z). Gelijkspel voor Michael van Gerwen in Premier League tegen John Henderson Bekijk deze video » Opnieuw geen winst voor Van Barneveld in de Premier League Bekijk deze video »
Sport

Michael van Gerwen heeft de koppositie in de Premier League Darts donderdag weer overgenomen. De Nederlandse darter versloeg Gerwyn Price met 7-2 in de zesde speelronde.

Concurrent James Wade verloor donderdag met 7-3 van Mensur Suljovic en mede door de nederlaag van Wade staat Van Gerwen weer bovenaan. De Nederlander heeft evenveel punten als Rob Cross, die Raymond van Barneveld met 7-3 versloeg. Van Gerwen heeft echter 1 leg meer gewonnen dan Cross.

Lees ook: De Premier League Darts 2019 live op tv

Price begon nog goed aan de wedstrijd tegen Van Gerwen en pakte de eerste leg, maar daarna was het de beurt aan de Nederlander. Price pakte tussendoor nog wel een tweede leg, maar verder kwam hij niet tegen Van Gerwen.

RTL 7 Darts: Premier League is elke donderdag vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 7 (en soms RTL Z).

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen na winst weer koploper in Premier League Darts of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »