Media Inside komt met iets nieuws: namelijk Media Inside Aftertalk (video)

Media Inside komt met iets nieuws: namelijk Media Inside Aftertalk (video)

Zondag 3 april keerde een nieuw seizoen van Media Inside terug op televisie, waarin Marcel van Roosmalen de tijd nam om uitgebreid de opkomst van de familie Froger te analyseren. In de promo hieronder vertelt hij samen met Gijs Groenteman over iets nieuws. Er komt namelijk een Media Inside Aftertalk dat direct te zien is na Media Inside.

Bekijk de Media Inside-promo over Media Inside Aftertalk hieronder.

Het nieuwe seizoen van Media Inside is sinds zondag 3 april wekelijks rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Media Inside</em> komt met iets nieuws: namelijk <em>Media Inside Aftertalk</em> (video) Zondag 3 april keerde een nieuw seizoen van Media Inside terug op televisie, waarin Marcel van Roosmalen de tijd nam om uitgebreid de opkomst van de familie Froger te analyseren. In de promo hieronder vertelt hij samen met Gijs Groenteman over iets nieuws. Er komt namelijk een Media Inside Aftertalk dat direct te zien is na Media Inside. Bekijk de Media Inside-promo over Media Inside Aftertalk hieronder. Het nieuwe seizoen van Media Inside is sinds zondag 3 april wekelijks rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman terug met nieuw seizoen Media Inside Bekijk deze video » Media Inside: Marcel van Roosmalen analyseert opkomst familie Froger met grafiek Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV