2Doc De wilde weldoener: Rino Driessen en zijn dagbestedingsproject Ariba (video)

2Doc De wilde weldoener: Rino Driessen en zijn dagbestedingsproject Ariba (video)

Vanavond is Rino Driessen te zien in 2Doc De wilde weldoener. Rino uit Bavel heeft al jaren een dagbestedingsproject Ariba voor jongeren met een lichtverstandelijke beperking. Hij heeft het terrein zelf opgeknapt en de jongens helpen met het onderhouden van de omgeving en de dieren van Rino. Bekijk een fragment hieronder.

Ariba
Nu heeft Rino met zijn stichting Ariba weinig zekerheid voor de toekomst. De onderkomens huurt hij van de gemeente, maar die heeft het huurcontract opgezegd per 30 april 2021. B en W willen niet langer opdraaien voor de onderhoudskosten, omdat de gebouwen op een plek staan waar een bedrijventerrein moet komen. De documentaire volgt Rino in zijn strijd voor vrijheid en zekerheid. Bekijk het 2Doc kort: De wilde weldoener hieronder.

2Doc kort: De wilde weldoener is dinsdag 5 april om 23:22 uur te zien op NPO 2.

2Doc <em>De wilde weldoener</em>: Rino Driessen en zijn dagbestedingsproject <em>Ariba</em> (video) Vanavond is Rino Driessen te zien in 2Doc De wilde weldoener. Rino uit Bavel heeft al jaren een dagbestedingsproject Ariba voor jongeren met een lichtverstandelijke beperking. Hij heeft het terrein zelf opgeknapt en de jongens helpen met het onderhouden van de omgeving en de dieren van Rino. Bekijk een fragment hieronder. AribaNu heeft Rino met zijn stichting Ariba weinig zekerheid voor de toekomst. De onderkomens huurt hij van de gemeente, maar die heeft het huurcontract opgezegd per 30 april 2021. B en W willen niet langer opdraaien voor de onderhoudskosten, omdat de gebouwen op een plek staan waar een bedrijventerrein moet komen. De documentaire volgt Rino in zijn strijd voor vrijheid en zekerheid. Bekijk het 2Doc kort: De wilde weldoener hieronder. 2Doc kort: De wilde weldoener is dinsdag 5 april om 23:22 uur te zien op NPO 2. Bekijk ook Op1 gemist? Documentaire “Jij bent van mij” laat zien hoe stalker levens kapotmaakt Bekijk deze video » Vanavond in Alleen Tegen De Staat: "Of ik direct 32.000 euro kon overmaken" Bekijk deze video »
TV :
2Doc De wilde weldoener: Rino Driessen en zijn dagbestedingsproject Ariba (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 2Doc De wilde weldoener: Rino Driessen en zijn dagbestedingsproject Ariba (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV