In mei weer Meimaand Filmmaand op Veronica, bekijk de promo

In mei weer Meimaand Filmmaand op Veronica, bekijk de promo

In mei weer <em>Meimaand Filmmaand</em> op Veronica, bekijk de promo In mei is het weer tijd voor de traditionele Meimaand Filmmaand op Veronica. Ook dit jaar staat er weer een flinke lijst met interessante titels en tv-premières klaar. DC en Star WarsDit jaar staan vooral films uit het DC universum en het Star Wars universum centraal. Zo zijn er tv-premières van Joker (dinsdag 3 mei om 20.30 uur), Birds of Prey (dinsdag 31 mei om 20.30 uur), Rogue One (zondag 1 mei om 20.00 uur) en Solo (zondag 8 mei om 20.00 uur). Bekijk de promo van de Meimaand Filmmaand hierboven. Binnenkort volgt het volledige programma op Gids.tv. Bekijk ook Trailer Solo: A Star Wars Story Bekijk deze trailer » Trailer Joker Bekijk deze trailer » Trailer Birds of Prey Bekijk deze trailer »
Film :
In mei weer Meimaand Filmmaand op Veronica, bekijk de promo

In mei is het weer tijd voor de traditionele Meimaand Filmmaand op Veronica. Ook dit jaar staat er weer een flinke lijst met interessante titels en tv-premières klaar.

DC en Star Wars
Dit jaar staan vooral films uit het DC universum en het Star Wars universum centraal. Zo zijn er tv-premières van Joker (dinsdag 3 mei om 20.30 uur), Birds of Prey (dinsdag 31 mei om 20.30 uur), Rogue One (zondag 1 mei om 20.00 uur) en Solo (zondag 8 mei om 20.00 uur).

Bekijk de promo van de Meimaand Filmmaand hierboven. Binnenkort volgt het volledige programma op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op In mei weer Meimaand Filmmaand op Veronica, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV