Geert Wilders reageert op aanslagen Nieuw-Zeeland: "Dit gaat je door merg en been"

Geert Wilders reageert op aanslagen Nieuw-Zeeland: "Dit gaat je door merg en been"

Geert Wilders reageert op aanslagen Nieuw-Zeeland: "Dit gaat je door merg en been" Geert Wilders was vanmorgen te gast bij 'Goedemorgen Nederland' toen er steeds meer bekend werd over de aanslagen in Nieuw-Zeeland. Hij betuigt zijn medeleven: "Dit is verschrikkelijk. Onschuldige mensen die van het leven zijn beroofd. Het is echt verschrikkelijke terreur. Wat je ook doet, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, geweld is altijd sterk te veroordelen", aldus de fractievoorzitter van de PVV. Bekijk zijn volledige reactie. Schokkende live-beelden van aanslagen in Christchurch (Nieuw-Zeeland) Bekijk deze video » Premier Nieuw-Zeeland aangeslagen na terroristische aanslag: "Geen plaats voor extremisten in ons land" Bekijk deze video »
TV

Geert Wilders was vanmorgen te gast bij 'Goedemorgen Nederland' toen er steeds meer bekend werd over de aanslagen in Nieuw-Zeeland. Hij betuigt zijn medeleven: "Dit is verschrikkelijk. Onschuldige mensen die van het leven zijn beroofd. Het is echt verschrikkelijke terreur. Wat je ook doet, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, geweld is altijd sterk te veroordelen", aldus de fractievoorzitter van de PVV. Bekijk zijn volledige reactie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders reageert op aanslagen Nieuw-Zeeland: "Dit gaat je door merg en been" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, aanslagen, terreur, pvv, zeeland, nieuw-zeeland, geert wilders, fractievoorzitter, video, Geweld, reactie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »