Rob Goossens over Ladies of Soul na Jumbo-incident: "Stappen er wel makkelijk overheen" (video)

Rob Goossens over Ladies of Soul na Jumbo-incident: "Stappen er wel makkelijk overheen" (video)

Het Jumbo-incident is Glennis Grace niet in de koude kleren gaan zitten. Een aantal dagen geleden kwam de zangeres met een excuus-video. De Ladies of Soul, de formatie waar Glennis deel van uitmaakt, heeft besloten niet te breken met de zangeres. Iets waar niet iedereen blij van wordt.

<em>Rob Goossens</em> over <em>Ladies of Soul</em> na Jumbo-incident: &quot;Stappen er wel makkelijk overheen&quot; (video) Het Jumbo-incident is Glennis Grace niet in de koude kleren gaan zitten. Een aantal dagen geleden kwam de zangeres met een excuus-video. De Ladies of Soul, de formatie waar Glennis deel van uitmaakt, heeft besloten niet te breken met de zangeres. Iets waar niet iedereen blij van wordt. FansFans van de Ladies of Soul zijn boos en dreigen hun kaartje terug te geven na het statement wat naar buiten is gebracht door de formatie: "Glennis is gewaardeerd lid en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is." Rob Goossens reageert op het statement: "Ik vind dat ze er wel makkelijk overheen stappen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Rob Goossens over Ladies of Soul na Jumbo-incident: "Stappen er wel makkelijk overheen" (video)

Fans
Fans van de Ladies of Soul zijn boos en dreigen hun kaartje terug te geven na het statement wat naar buiten is gebracht door de formatie: "Glennis is gewaardeerd lid en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is." Rob Goossens reageert op het statement: "Ik vind dat ze er wel makkelijk overheen stappen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens over Ladies of Soul na Jumbo-incident: "Stappen er wel makkelijk overheen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV