Geert Wilders zegt Pauw & Jinek af wegens gebrek aan vertrouwen

Geert Wilders zegt Pauw & Jinek af wegens gebrek aan vertrouwen

Geert Wilders zegt Pauw & Jinek af wegens gebrek aan vertrouwen Met veel bombarie werd eerder deze week aangekondigd dat Geert Wilders komende maandag te gast zou zijn bij Pauw en Jinek: de verkiezingen. Het programma heeft echter iets te vroeg gejuicht, zo bleek vanmorgen in Goedemorgen Nederland. Wilders: "Dat was oorspronkelijk de bedoeling maar de redacteur van het programma heeft ongeveer ons hele telefoongesprek in de VARA-gids gezet. Dat is geen basis van vertrouwen dus ik denk dat ik die beker maar aan me voorbij laat gaan." Rob Jetten: 'Ik kan goed grapjes maken met Geert Wilders' Bekijk deze video » Geert Wilders reageert op aanslagen Nieuw-Zeeland: "Dit gaat je door merg en been" Bekijk deze video »
TV :
Geert Wilders zegt Pauw & Jinek af wegens gebrek aan vertrouwen

Met veel bombarie werd eerder deze week aangekondigd dat Geert Wilders komende maandag te gast zou zijn bij Pauw en Jinek: de verkiezingen. Het programma heeft echter iets te vroeg gejuicht, zo bleek vanmorgen in Goedemorgen Nederland.

Wilders: "Dat was oorspronkelijk de bedoeling maar de redacteur van het programma heeft ongeveer ons hele telefoongesprek in de VARA-gids gezet. Dat is geen basis van vertrouwen dus ik denk dat ik die beker maar aan me voorbij laat gaan."

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders zegt Pauw & Jinek af wegens gebrek aan vertrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV