In Khalid & Sophie over Tata Steel: "Overheid is niet in staat gezondheid te waarborgen"

In Khalid & Sophie over Tata Steel: "Overheid is niet in staat gezondheid te waarborgen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

In <em>Khalid &amp; Sophie</em> over Tata Steel: &quot;Overheid is niet in staat gezondheid te waarborgen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Tata Steel staat opnieuw bovenaan de lijst met meest vervuilende bedrijven. Voor omwonenden kan dit serieuze gevolgen hebben, zij kunnen er ziek van worden. Gedeputeerde Jeroen Olthof reageert: "Wij doen het maximale wat binnen de huidige regels mogelijk is. De overheid is niet in staat de gezondheid te waarborgen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
In Khalid & Sophie over Tata Steel: "Overheid is niet in staat gezondheid te waarborgen"

Tata Steel staat opnieuw bovenaan de lijst met meest vervuilende bedrijven. Voor omwonenden kan dit serieuze gevolgen hebben, zij kunnen er ziek van worden. Gedeputeerde Jeroen Olthof reageert: "Wij doen het maximale wat binnen de huidige regels mogelijk is. De overheid is niet in staat de gezondheid te waarborgen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op In Khalid & Sophie over Tata Steel: "Overheid is niet in staat gezondheid te waarborgen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV