Loting: Ajax - Juventus in kwartfinale Champions League

Loting: Ajax - Juventus in kwartfinale Champions League

Loting: <em>Ajax - Juventus</em> in kwartfinale Champions League Ajax speelt in de kwartfinale van de UEFA Champions League tegen Juventus. Dat is duidelijk geworden tijdens de loting in het Zwitserse Nyon. Eerst heenwedstrijdDe heenwedstrijd van Ajax tegen Juventus in de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld op woensdag 10 april. De return in Turijn is op dinsdag 16 april. Loting halve finaleEr is ook gelijk geloot voor de halve finales. Bij uitschakeling van Juventus neemt Ajax het in de halve finale op tegen de winnaar van het duel Tottenham Hotspur – Manchester City. Volledige loting kwartfinale Champions League:Ajax - JuventusLiverpool - FC PortoTottenham Hotspur - Manchester CityManchester United - FC Barcelona Samenvatting Juventus – Atletico Madrid Bekijk deze video » Samenvatting FC Barcelona - Olympique Lyon Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - Liverpool Bekijk deze video »
Voetbal :
Loting: Ajax - Juventus in kwartfinale Champions League

Ajax speelt in de kwartfinale van de UEFA Champions League tegen Juventus. Dat is duidelijk geworden tijdens de loting in het Zwitserse Nyon.

Eerst heenwedstrijd
De heenwedstrijd van Ajax tegen Juventus in de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld op woensdag 10 april. De return in Turijn is op dinsdag 16 april.

Loting halve finale
Er is ook gelijk geloot voor de halve finales. Bij uitschakeling van Juventus neemt Ajax het in de halve finale op tegen de winnaar van het duel Tottenham Hotspur – Manchester City.

Volledige loting kwartfinale Champions League:
Ajax - Juventus
Liverpool - FC Porto
Tottenham Hotspur - Manchester City
Manchester United - FC Barcelona

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Loting: Ajax - Juventus in kwartfinale Champions League of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV