Opsporing Verzocht: enorme schade na snelkraak juwelierszaak Roosendaal

Opsporing Verzocht: enorme schade na snelkraak juwelierszaak Roosendaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 5 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 5 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: enorme schade na snelkraak juwelierszaak <em>Roosendaal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 5 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 5 april terugkijken. In de nacht van maandag 28 februari op dinsdag 1 maart zijn vier daders onderweg naar juwelierszaak Siebel in Roosendaal. De vier daders wisten de winkel binnen anderhalve minuut volledig in puin te werken. Ze reden op twee scooters en gebruikten ook een gestolen rode Peugeot 107. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: enorme schade na snelkraak juwelierszaak Roosendaal

In de nacht van maandag 28 februari op dinsdag 1 maart zijn vier daders onderweg naar juwelierszaak Siebel in Roosendaal. De vier daders wisten de winkel binnen anderhalve minuut volledig in puin te werken. Ze reden op twee scooters en gebruikten ook een gestolen rode Peugeot 107.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: enorme schade na snelkraak juwelierszaak Roosendaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV