Opsporing Verzocht gemist? Vermomd drietal overvalt bloemenwinkel Arkel

Opsporing Verzocht gemist? Vermomd drietal overvalt bloemenwinkel Arkel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 5 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 5 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Vermomd drietal overvalt bloemenwinkel <em>Arkel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 5 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 5 april terugkijken. Op 15 januari gingen gewone winkels weer open na de gedeeltelijke lockdown. Voordat de bloemenzaak van twee zussen in Arkel nog maar één bloem hadden verkocht, werd de zaak overvallen. Drie daders gaan gehaast op zoek naar buit en worden woedend wanneer zij dit niet kunnen vinden. Ze laten daarom een behoorlijke puinhoop achter in de winkel en emotionele schade voor het slachtoffer. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Vermomd drietal overvalt bloemenwinkel Arkel

Op 15 januari gingen gewone winkels weer open na de gedeeltelijke lockdown. Voordat de bloemenzaak van twee zussen in Arkel nog maar één bloem hadden verkocht, werd de zaak overvallen. Drie daders gaan gehaast op zoek naar buit en worden woedend wanneer zij dit niet kunnen vinden. Ze laten daarom een behoorlijke puinhoop achter in de winkel en emotionele schade voor het slachtoffer.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Vermomd drietal overvalt bloemenwinkel Arkel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV