Shownieuws: heeft Dré Hazes jr. (5) geen leerplicht?

Shownieuws: heeft Dré Hazes jr. (5) geen leerplicht?

André Hazes en zijn steeds terugkerende ex Monique Westenberg zijn samen met hun zoontje naar Amerika vertrokken om wat quality time met elkaar door te brengen. Wat Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas zich echter terecht afvraagt: heeft Dreetje geen leerplicht?

Bijzondere situatie?
De inmiddels vijfjarige jongen is blijkbaar gewoon van school gehaald: "De meivakantie begint 30 april dus daar moet een gesprek geweest zijn met de directeur. Er zijn wel uitzonderingen mogelijk, bijvoorbeeld bij een begrafenis of een ernstige situatie in de familie en ook bij een bruiloft. Maar misschien is die directeur van die school het wel met ons eens dat dit ook een heel bijzonder situatie is", vertelt Evert Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: heeft <em>Dré Hazes jr.</em> (5) geen leerplicht? André Hazes en zijn steeds terugkerende ex Monique Westenberg zijn samen met hun zoontje naar Amerika vertrokken om wat quality time met elkaar door te brengen. Wat Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas zich echter terecht afvraagt: heeft Dreetje geen leerplicht? Bijzondere situatie?De inmiddels vijfjarige jongen is blijkbaar gewoon van school gehaald: "De meivakantie begint 30 april dus daar moet een gesprek geweest zijn met de directeur. Er zijn wel uitzonderingen mogelijk, bijvoorbeeld bij een begrafenis of een ernstige situatie in de familie en ook bij een bruiloft. Maar misschien is die directeur van die school het wel met ons eens dat dit ook een heel bijzonder situatie is", vertelt Evert Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Rob Goossens over Instagram post André Hazes en Monique: "Ze vinden de aandacht wel prima" (video) Bekijk deze video » Verdrietig: Rachel Hazes over zelfmoordpoging, "Weken van tevoren mes gekocht" (video) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes is niet de vader van André Hazes jr. en dit is het bewijs' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's