Jinek: Saskia Belleman verwacht dat Willem Engel vervolgd kan worden voor opruiing

Jinek: Saskia Belleman verwacht dat Willem Engel vervolgd kan worden voor opruiing

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Saskia Belleman verwacht dat <em>Willem Engel</em> vervolgd kan worden voor opruiing Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. De coronacrisis heeft er duidelijk voor gezorgd dat sommige verkeerde mensen op het verkeerde moment een podium hebben gekregen, zoals Willem Engel - de leider van Viruswaarheid. De afgelopen tijd werd hij opgepakt, vrijgelaten, opgepakt en weer vrijgelaten, maar daarmee is het hoofdstuk volgens Saskia Belleman nog niet ten einde: Engel kan nog steeds vervolgd worden voor opruiing als blijkt dat zijn woorden effect hebben gehad. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Saskia Belleman verwacht dat Willem Engel vervolgd kan worden voor opruiing

De coronacrisis heeft er duidelijk voor gezorgd dat sommige verkeerde mensen op het verkeerde moment een podium hebben gekregen, zoals Willem Engel - de leider van Viruswaarheid. De afgelopen tijd werd hij opgepakt, vrijgelaten, opgepakt en weer vrijgelaten, maar daarmee is het hoofdstuk volgens Saskia Belleman nog niet ten einde: Engel kan nog steeds vervolgd worden voor opruiing als blijkt dat zijn woorden effect hebben gehad.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's