Jinek: 'Nederland is kampioen zitten'

Jinek: 'Nederland is kampioen zitten'

Nederlanders blijken heel goed te zijn in... zitten: 'We zijn Europees kampioen zitten, volgens onderzoek zit één derde van de Nederlanders meer dan acht en een half uur per dag', vertelt Eva Jinek.

'Zitten is het nieuwe roken'
Nederland in Beweging-goeroe Olga Commandeur heeft een oplossing: "Het is de bedoeling dat je je bewust wordt dat zitten het nieuwe roken is. Het is ontzettend slecht voor je gezondheid en kan diabetes, diverse soorten kanker en hart & vaatproblemen veroorzaken. Je moet in beweging komen." Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em>: 'Nederland is kampioen zitten' Nederlanders blijken heel goed te zijn in... zitten: 'We zijn Europees kampioen zitten, volgens onderzoek zit één derde van de Nederlanders meer dan acht en een half uur per dag', vertelt Eva Jinek. 'Zitten is het nieuwe roken'Nederland in Beweging-goeroe Olga Commandeur heeft een oplossing: "Het is de bedoeling dat je je bewust wordt dat zitten het nieuwe roken is. Het is ontzettend slecht voor je gezondheid en kan diabetes, diverse soorten kanker en hart & vaatproblemen veroorzaken. Je moet in beweging komen." Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: 'Nederland is kampioen zitten'

Actuele video's

Meer actuele video's