MAFS-Hoe is het nu met?: Rein en Danny zien elkaar weer voor het eerst

MAFS-Hoe is het nu met?: Rein en Danny zien elkaar weer voor het eerst

Voor Married At First Sight: Hoe Is Het Nu Met? bracht Jamai Loman in een bezoek aan Rein en Danny, die elkaar tijdens het vorige seizoen van het trouwprogramma het jawoord gaven maar vervolgens ook alweer snel uit elkaar gingen. De twee hadden elkaar na afloop van de RTL-hit nooit meer gezien dus dat was wel even apart. Beelden van de hereniging zie je hieronder.

<em>MAFS-Hoe is het nu met?</em>: Rein en Danny zien elkaar weer voor het eerst Voor Married At First Sight: Hoe Is Het Nu Met? bracht Jamai Loman in een bezoek aan Rein en Danny, die elkaar tijdens het vorige seizoen van het trouwprogramma het jawoord gaven maar vervolgens ook alweer snel uit elkaar gingen. De twee hadden elkaar na afloop van de RTL-hit nooit meer gezien dus dat was wel even apart. Beelden van de hereniging zie je hieronder. Bekijk ook Married At First Sight: Rein en Danny geven elkaar jawoord Bekijk deze video » Married At First Sight: Jan voelt dat het iets gaat worden met Brigitte Bekijk deze video »
TV :
MAFS-Hoe is het nu met?: Rein en Danny zien elkaar weer voor het eerst


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MAFS-Hoe is het nu met?: Rein en Danny zien elkaar weer voor het eerst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV