Zien: Julie verloor haar dochter na Brazilian Butt Lift in Turkije: "Je hebt levens in handen"

Zien: Julie verloor haar dochter na Brazilian Butt Lift in Turkije: "Je hebt levens in handen"

Julie's dochter Sharida overleed vorig jaar na een zogenoemde Brazilian Butt Lift (BBL) in Turkije. Om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen, is Julie bezig met het opzetten van een stichting. Bekijk het Hart van Nederland-fragment hieronder.

"Je hebt levensin handen"
Julie wil niet dat anderen overkomt wat haar Sharida is overkomen en dus zet ze haar eigen stichting op, met behulp van artsen die écht verstand van zaken hebben. Daar kunnen vrouwen die meer informatie willen of nadelige gevolgen ervaren van zo'n BBL terecht, in plaats van bij zo'n bemiddelingsbureau. Want Julie weet als geen ander wat ze bij zo'n bureau kennelijk vergeten zijn: "je hebt wel lévens in je handen."

Zien: Julie verloor haar dochter na <em>Brazilian Butt Lift</em> in Turkije: &quot;Je hebt levens in handen&quot; Julie's dochter Sharida overleed vorig jaar na een zogenoemde Brazilian Butt Lift (BBL) in Turkije. Om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen, is Julie bezig met het opzetten van een stichting. Bekijk het Hart van Nederland-fragment hieronder. "Je hebt levensin handen"Julie wil niet dat anderen overkomt wat haar Sharida is overkomen en dus zet ze haar eigen stichting op, met behulp van artsen die écht verstand van zaken hebben. Daar kunnen vrouwen die meer informatie willen of nadelige gevolgen ervaren van zo'n BBL terecht, in plaats van bij zo'n bemiddelingsbureau. Want Julie weet als geen ander wat ze bij zo'n bureau kennelijk vergeten zijn: "je hebt wel lévens in je handen." Bekijk ook Johan Derksen haalt uit naar Özcan Akyol: "Dat ze in Turkije niet kunnen schaatsen!" Bekijk deze video » Drones van Oekraïne verwoesten konvooien uit Rusland: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV