Keuringsdienst van waarde: Waarom zit gemodificeerd zetmeel overal in en wat is het?

Keuringsdienst van waarde: Waarom zit gemodificeerd zetmeel overal in en wat is het?

Zonder dat we het doorhebben staat gemodificeerd zetmeel bijna dagelijks op ons menu. Maar wat is het en waarom zit het overal in? Keuringsdienst van waarde heeft het in de nieuwste aflevering over het favoriete vulmiddel van de levensmiddelenindustrie. Je ziet het morgenvanavond bij NPO 3.

Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (7 april) hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: Waarom zit <em>gemodificeerd zetmeel</em> overal in en wat is het? Zonder dat we het doorhebben staat gemodificeerd zetmeel bijna dagelijks op ons menu. Maar wat is het en waarom zit het overal in? Keuringsdienst van waarde heeft het in de nieuwste aflevering over het favoriete vulmiddel van de levensmiddelenindustrie. Je ziet het morgenvanavond bij NPO 3. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (7 april) hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: product met actieve kool, is dat wel goed voor je lichaam? Bekijk deze video » Alle kleuren kaas in Keuringsdienst van Waarde: Wordt kaas geverfd? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV