Johnny de Mol bespreekt beschuldiging mishandeling ex in HLF8: "Er is niets van waar"

Johnny de Mol bespreekt beschuldiging mishandeling ex in HLF8: "Er is niets van waar"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 6 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Johnny de Mol is nog steeds in opspraak over de vermeende mishandeling van zijn ex. Het lijkt erop dat zij vorige week is verhoord en dat er een behoorlijke aanklacht tegen de presentator ligt. In HLF8 bespreekt hij de situatie.

<em>Johnny de Mol</em> bespreekt beschuldiging mishandeling ex in <em>HLF8</em>: &quot;Er is niets van waar&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 6 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Johnny de Mol is nog steeds in opspraak over de vermeende mishandeling van zijn ex. Het lijkt erop dat zij vorige week is verhoord en dat er een behoorlijke aanklacht tegen de presentator ligt. In HLF8 bespreekt hij de situatie. BeschuldigingenDe Mol begint zijn uitzending met een persoonlijke noot over de beschuldigingen die aan zijn broek hangen. Hij probeert deze aantijgingen dan ook direct de wereld uit te helpen: "In alle eerlijkheid: 'Er is niets van waar.'" Bekijk de video van HLF8 hieronder. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Beschuldigingen
De Mol begint zijn uitzending met een persoonlijke noot over de beschuldigingen die aan zijn broek hangen. Hij probeert deze aantijgingen dan ook direct de wereld uit te helpen: "In alle eerlijkheid: 'Er is niets van waar.'"

Bekijk de video van HLF8 hieronder. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV