Johan Derksen in VI vergelijkt The Voice met Johnny de Mol: "Die programma's meteen geschrapt"

Johan Derksen in VI vergelijkt The Voice met Johnny de Mol: "Die programma's meteen geschrapt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johnny de Mol heeft tijdens zijn talkshow HLF8 een persoonlijke noot toegevoegd toen hij begon over de beschuldigingen van mishandeling door zijn ex. Aan tafel bij Vandaag Inside wordt zijn optreden in HLF8 van vanavond besproken.

Johan Derksen in <em>VI</em> vergelijkt The Voice met <em>Johnny de Mol</em>: &quot;Die programma's meteen geschrapt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johnny de Mol heeft tijdens zijn talkshow HLF8 een persoonlijke noot toegevoegd toen hij begon over de beschuldigingen van mishandeling door zijn ex. Aan tafel bij Vandaag Inside wordt zijn optreden in HLF8 van vanavond besproken. ProgrammaWaar Johan Derksen over valt is de manier waarop er wordt omgegaan met het programma en Johnny de Mol als presentator. Tijdens de misstanden bij The Voice zijn Ali B en Marco Borsato direct geschrapt en is daarnaast ook het programma van de buis gehaald. "Als deze feiten waar zijn, dan weet ik niet of Johnny de komende tijd een tv-programma kan presenteren", aldus Derksen. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Programma
Waar Johan Derksen over valt is de manier waarop er wordt omgegaan met het programma en Johnny de Mol als presentator. Tijdens de misstanden bij The Voice zijn Ali B en Marco Borsato direct geschrapt en is daarnaast ook het programma van de buis gehaald. "Als deze feiten waar zijn, dan weet ik niet of Johnny de komende tijd een tv-programma kan presenteren", aldus Derksen.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI vergelijkt The Voice met Johnny de Mol: "Die programma's meteen geschrapt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV