Wierd Duk ziet dreigende Russische tv: "Ze zeggen dat ze Amerika in de as kunnen leggen"

Wierd Duk ziet dreigende Russische tv: "Ze zeggen dat ze Amerika in de as kunnen leggen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wierd Duk</em> ziet dreigende Russische tv: &quot;Ze zeggen dat ze <em>Amerika</em> in de as kunnen leggen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ruslandkenner Wierd Duk zat woensdagavond aan de bar in Vandaag Inside om opnieuw zijn licht te laten schijnen op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Duk heeft de laatste weken veel naar de Russische televisie gekeken en hij schrok van wat hij zag, want de woorden zijn daar nóg extremer dan die uit het Kremlin. Zo wordt beweerd dat ze Amerika "in de as kunnen leggen" en dat de Duitsers moeten oppassen dat ze de nazi's uit Oekraïne niet helpen, want dan gaat Duitsland eraan... Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ruslandkenner Wierd Duk zat woensdagavond aan de bar in Vandaag Inside om opnieuw zijn licht te laten schijnen op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Duk heeft de laatste weken veel naar de Russische televisie gekeken en hij schrok van wat hij zag, want de woorden zijn daar nóg extremer dan die uit het Kremlin. Zo wordt beweerd dat ze Amerika "in de as kunnen leggen" en dat de Duitsers moeten oppassen dat ze de nazi's uit Oekraïne niet helpen, want dan gaat Duitsland eraan...

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's