Johan Derksen verdedigt Hugo de Jonge: "Ik vind het een storm in een glas water"

Johan Derksen verdedigt Hugo de Jonge: "Ik vind het een storm in een glas water"

Nee, Hugo de Jonge heeft het zichzelf niet makkelijker gemaakt door te beweren dat hij niets te maken heeft met de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden - waarna blijkt dat dat wél het geval was. Johan Derksen verdedigt de vorige minister voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport: "Ik vind het een storm in een glas water."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> verdedigt Hugo de Jonge: &quot;Ik vind het een storm in een glas water&quot; Nee, Hugo de Jonge heeft het zichzelf niet makkelijker gemaakt door te beweren dat hij niets te maken heeft met de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden - waarna blijkt dat dat wél het geval was. Johan Derksen verdedigt de vorige minister voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport: "Ik vind het een storm in een glas water." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ToontjeVolgens Derksen moet De Jonge zich als minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening nu bezighouden met het oplossen van de wooncrisis. Ook stoort de analist zich aan het toontje van journalisten, die De Jonge als "een officier van justitie" bevragen. De rest van de tafel lijkt het niet helemaal eens te zijn met Derksen. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Toontje
Volgens Derksen moet De Jonge zich als minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening nu bezighouden met het oplossen van de wooncrisis. Ook stoort de analist zich aan het toontje van journalisten, die De Jonge als "een officier van justitie" bevragen. De rest van de tafel lijkt het niet helemaal eens te zijn met Derksen.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's