Bekijk de beelden van Indiase dans als cadeau voor Willem-Alexander & Máxima

Bekijk de beelden van Indiase dans als cadeau voor Willem-Alexander & Máxima

President Ram Nath Kovind van India trakteert koning Willem-Alexander en koningin Máxima op een avondje in het Muziekgebouw aan 't IJ, als dank voor drie dagen gastvrijheid in Nederland. Bekijk beelden van het koningspaar in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden van <em>Indiase</em> dans als cadeau voor Willem-Alexander &amp; Máxima President Ram Nath Kovind van India trakteert koning Willem-Alexander en koningin Máxima op een avondje in het Muziekgebouw aan 't IJ, als dank voor drie dagen gastvrijheid in Nederland. Bekijk beelden van het koningspaar in de video hieronder. Lees verder onder de video. DansvoorstellingVoor Willem-Alexander, Máxima en de anderen in het publiek treedt dansgezelschap Kalakshetra Foundation op met de voorstelling ‘Ramayana, a dance-drama’. Dit is een Indiase dans: voor de mensen in India is deze dans een manier om god te bereiken. Koningin Máxima ging gekleed in een eerder gedragen powersuit van maison Natan. Bekijk de video met o.a. de dansvoorstelling hierboven. Bekijk ook Herdenkingsdienst prins Philip: ook Willem-Alexander, Máxima & Beatrix aanwezig (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel vraagt aandacht voor Insiya-actie: "Laatste wapen wat er is" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk de beelden van Indiase dans als cadeau voor Willem-Alexander & Máxima

Dansvoorstelling
Voor Willem-Alexander, Máxima en de anderen in het publiek treedt dansgezelschap Kalakshetra Foundation op met de voorstelling ‘Ramayana, a dance-drama’. Dit is een Indiase dans: voor de mensen in India is deze dans een manier om god te bereiken. Koningin Máxima ging gekleed in een eerder gedragen powersuit van maison Natan.

Bekijk de video met o.a. de dansvoorstelling hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden van Indiase dans als cadeau voor Willem-Alexander & Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV