Er komt een jubileumseizoen van Heel Holland Bakt: zo kun je je aanmelden

Er komt een jubileumseizoen van Heel Holland Bakt: zo kun je je aanmelden

Er zit een speciaal jubileumseizoen van Heel Holland Bakt aan te komen. En het goede nieuws is dat je je nog kunt aanmelden. In onderstaande video roept Robèrt van Beckhoven iedereen die goed met bakgereedschap overweg kan om zich aan te melden. En wellicht sta jij binnenkort te bakken in de bekende witte tent…

Alle bakkers kunnen zich aanmelden via de website van Heel Holland Bakt.

Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

Er komt een jubileumseizoen van <em>Heel Holland Bakt</em>: zo kun je je aanmelden Er zit een speciaal jubileumseizoen van Heel Holland Bakt aan te komen. En het goede nieuws is dat je je nog kunt aanmelden. In onderstaande video roept Robèrt van Beckhoven iedereen die goed met bakgereedschap overweg kan om zich aan te melden. En wellicht sta jij binnenkort te bakken in de bekende witte tent… Alle bakkers kunnen zich aanmelden via de website van Heel Holland Bakt. Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Lynn Koning over haar Heel Holland Bakt-exit: "De omgeving vond het erg" (video) Bekijk deze video » Edson da Graça presenteert Heel Holland Bakt Kids, bekijk z'n auditie bij André van Duin Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Er komt een jubileumseizoen van Heel Holland Bakt: zo kun je je aanmelden

Actuele video's

Meer actuele video's