Zien: Michel Perridon confronteert Eva Jinek met berucht 'boobies'-fragment

Zien: Michel Perridon confronteert Eva Jinek met berucht 'boobies'-fragment

Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg zat woensdag aan tafel bij Jinek om jonge vrouwen te waarschuwen tegen cosmetische ingrepen in het buitenland. Splinter Chabot probeert hier een genuanceerde mening over te geven, maar miljonair Michel Perridon denkt aan hele andere dingen...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Michel Perridon</em> confronteert <em>Eva Jinek</em> met berucht 'boobies'-fragment Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg zat woensdag aan tafel bij Jinek om jonge vrouwen te waarschuwen tegen cosmetische ingrepen in het buitenland. Splinter Chabot probeert hier een genuanceerde mening over te geven, maar miljonair Michel Perridon denkt aan hele andere dingen... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. 'Boobies'Perridon haalt het beruchte 'boobies'-fragment van presentatrice Eva Jinek aan. Het is inmiddels al ruim tien jaar geleden, maar destijds twijfelde Jinek als presentatrice van het NOS Journaal of ze een extra knoopje van haar blouse los moest doen. Perridon onthult dat hij nog elke dag aan dit moment denkt en Jinek lijkt helemaal uit het veld geslagen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Michel Perridon confronteert Eva Jinek met berucht 'boobies'-fragment

'Boobies'
Perridon haalt het beruchte 'boobies'-fragment van presentatrice Eva Jinek aan. Het is inmiddels al ruim tien jaar geleden, maar destijds twijfelde Jinek als presentatrice van het NOS Journaal of ze een extra knoopje van haar blouse los moest doen. Perridon onthult dat hij nog elke dag aan dit moment denkt en Jinek lijkt helemaal uit het veld geslagen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV